OPKOPEN VAN UW LAPTOPS? U HEEFT 5 REDENEN OM DIT DOOR ONS TE LATEN DOEN!

Laptop inkoop
  • WIJ BIEDEN EEN GOEDE EN EERLIJKE PRIJS

  • GRATIS EEN DUIDELIJKE OFFERTE

  • 100% BETROUWBARE DATAVERWIJDERING

  • WIJ VERZORGEN HET TRANSPORT

  • U BESPAART TIJD EN RUIMTE

Benieuwd naar de waarde van uw gebruikte laptops?

DIT DOEN WE

Hardware Inkoop koopt uw gebruikte laptops op, verwijdert uw (bedrijfs-)gegevens via gecertificeerde software van blancco en geeft uw laptops een tweede leven via zorgvuldige geselecteerde partners.

Ook het transport kunt u aan ons overlaten. Het ophaalmoment van uw gebruikte hardware stemmen we af op het moment dat u de laptops gaat vervangen, zodat u geen tussentijdse opslag hoeft te regelen en uw productie niet verstoord wordt.

WAAROM KIEZEN VOOR

LAPTOP

REMARKETING?

Wist u dat uw oude laptop vaak nog waarde heeft? Veel bedrijven zijn hier zich niet van bewust en gooien hun gebruikte laptops in de container. Dit is niet alleen onveilig voor uw bedrijfsgegevens, maar ook verspilling van uw IT-budget!

Zelfs 4 tot 5 jaar oude laptop heeft een restwaarde, wat betekent dat u deze vaak nog winstgevend kunt verkopen.

 Twijfelt u of uw apparatuur geschikt is voor remarketing? Bel of mail ons dan gerust voor meer informatie.

Remarketing en recycling van uw gebruikte laptop draagt ook bij aan een beter leefomgeving. Want hoewel fabrikanten bij de productie van IT-apparatuur steeds meer rekening houden met het milieu, bevatten veel apparaten (zware) metalen. Hardware Inkoop zorgt ervoor dat uw gebruikte apparatuur een tweede leven krijgt, waardoor de levensduur van de apparaten verlengd wordt. Mocht dat voor enkele van uw apparaten niet mogelijk zijn, dan worden de onderdelen gescheiden en op verantwoorde wijze gerecycled.

ZO WERKT HET

U vraagt een offerte aan door ons een overzicht te sturen van de hardware die u wilt verkopen. Om een goede inschatting te kunnen maken is het van belang dat u de juiste specificaties opgeeft, maak daarom handig gebruik van ons inventarisatieformulier. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij u een passende aanbieding sturen. U mag van ons verwachten dat wij u altijd een goede en eerlijke prijs bieden.

Transport

Ook het transport van uw hardware wordt door ons verzorgd. Wij maken met u een afspraak wanneer de aangeboden IT-apparatuur kan worden afgehaald. Indien gewenst kunnen we dit moment afstemmen op uw vervangingstraject, zodat u opslagkosten bespaart en verlies van productiecapaciteit geminimaliseerd wordt.

Gecertificeerde datavernietiging

Zodra de hardware ons magazijn bereikt scheiden wij de apparatuur tussen informatiedragende apparatuur, zoals harde schijven, USB-sticks, servers en geheugenkaarten en non-informatiedragende hardware zoals muizen en toetsenborden. De hardware die bedrijfsdata bevat wordt op professionele wijze geschoond. Wij gebruiken daarvoor software van blancco, wereldwijd toonaangevend leverancier van dataverwijderingstechnologie.

Als u ervoor kiest om uw data professioneel te laten verwijderen, iets wat wij altijd aanbevelen, dan ontvangt u ter bevestiging daarvan een certificaat en een dataverwijderingsrapport. Dit beveiligde rapport bevat een overzicht van de gecertificeerd verwijderde data en vormt samen met het certificaat hét bewijs dat uw data conform wettelijke eisen en EU-databeschermingsvoorschriften verwijderd is.

Remarketing

Hardware Inkoop geeft uw geschoonde hardware en randapparatuur een tweede leven door deze via vaste en zorgvuldige geselecteerde verkoopkanalen aan te bieden aan bedrijven. Hiermee wordt voorkomen dat bruikbare apparatuur op de afvalberg terecht komt en dragen we samen bij aan een beter milieu.