Services - Hardware Inkoop | hét verkooppunt voor uw IT.
serverrack hardware inkoop

Gecertificeerde dataverwijdering

gegarandeerd veilig

HARDWARE INKOOP ZET UW DATA NIET OP STRAAT!

Neem geen risico en laat uw bedrijfsinformatie professioneel verwijderen. Wij leggen u graag uit hoe wij met uw gegevens omgaan en wat u van ons mag verwachten.

DATAVERWIJDERING Ook bij u op locatie

RAPPORTAGE Een beveiligd overzicht van de verwijderde data

100% BLANCCO De beste software

WAAROM KIEZEN VOOR PROFESSIONELE DATAVERWIJDERING?

Harddisken opkopen hardware inkoop

Als u data van uw computer verwijdert via normale processen, dan wordt deze data niet volledig verwijderd. Met behulp van enkele bekende technieken kunnen uw bestanden en andere gegevens gereconstrueerd worden, vaak zelfs volledig!

U kent waarschijnlijk het voorbeeld van de laptop die bij het grofvuil werd gevonden. U wilt natuurlijk niet dat u dit overkomt. Denk daarom ook aan uw tablet, smartphone, geheugenkaarten en USB-sticks.

Hardware Inkoop maakt gebruik van de nieuwste technologieën en zorgt voor 100% veilige en betrouwbare dataverwijdering. Hiervoor maken wij gebruik van de software van blancco, wereldwijd toonaangevend leverancier van dataverwijderingstechnologie.

BLANCCO DATAVERWIJDERING GARANDEERT

Mac beeldscherm

100% dataverwijdering op alle IT-apparatuur

Verwijdering conform wettelijke eisen en EU Databeschermingsvoorschriften

Blancco is tevens het meest gecertificeerde product. De software heeft certificaten van o.a. ISO, CESG (UK) , BSI (Duitsland), DCSSI (Frankrijk) en natuurlijk NLNCSA (Nederland) . De producten voor veilige dataverwijdering van blancco worden  aanbevolen door NATO, USA Department of Defense en gebruikt door defensie en andere overheidsinstanties.

WE KOPEN HARDWARE OP VAN ALLE GROTE MERKEN

 
HP laptop verkopen
Computers inkoop hardware opkopen
Cisco IBM laptop verkopen
IBM
Dell hardware inkoop
Sun oude computers verkopen